Provjereno - Domar Koji Zlostavlja Djevojčice Video

  All credits go to their respective owners.
Description:
Javna je tajna u jednom slavonskom mjestu ono što su brojne djevojčice u osnovnoj školi doživjele sa školskim domarom. Do sada nitko nije htio govoriti, ali je zavjet šutnje prekinut. Kap koja je prelila čašu bila je vijest da, unatoč tome što mu je zabranjen pristup školi u kojoj je prije mjesec dana seksualno napastovao 13-godišnju djevojčicu, dolazi na posao u drugu školu. Stare i nove žrtve progovorile su kako ih je vrebao i što im je radio.

''Veliki odmor je bio. Ostala djeca su bila na doručku. Ona je bila sama u učionici i on je ušao u učionicu, malo je priškrionio vrata i pitao može li je zagrliti'', prepričava majka jedne od zlostavljanih djevojčica.

Obrazac ponašanja otprilike je isti. Vrebao bi dok neka učenica ne ostane sama, a onda krenuo u napad. ''Samo ću vam reći da ni za što nisam kriv. Ni po jednoj točki se ne osjećam kriv. Uopće ništa nisam napravio. Jesam vam dosta rekao?'' rekao je domar. Ovo je javna tajna u Ilači već 20 godina. O onome za što ga se optužuje dosad nitko nije htio otvoreno govoriti. No zavjet šutnje je prekinut.

Posljednje zlostavljanje u nizu dogodilo se na početku ove školske godine. Majka 13-godišnjakinje hitno je pozvana u školu. ''Primila sam poziv od nastavnice da ju je domar dirao za neprilagođena mjesta. On je nju zagrlio ispod pazuha, ruku. Zagrlio i podigao gore i spustio i uhvatio za grudi i rekao cinično kroz smijeh kao 'Što je to naraslo?' I on se okrenuo i, kaže, ide van. Kaže, smije se onako cinično i izlazi iz učionice'', prepričava šokirana majka.

Upravo je taj događaj bio okidač da se u redakciju emisije Provjereno jave neke od njegovih prijašnih žrtava. Javile su se anonimno jer ih je i dalje strah što će selo reći, ali boje se i za svoju djecu. Tada djevojčice, danas su majke i supruge.

Provjereno pratite na:
https://www.facebook.com/provjereno/
https://www.instagram.com/provjereno/

Propuštene epizode pogledajte na:
https://novaplus.dnevnik.hr/product/emisije/1198-provjereno

Pretplatite se na naš kanal:
http://bit.ly/NovaTV_Subscribe

Pratite nas:
https://www.facebook.com/NovaTV.hr/
https://www.instagram.com/novatv_/
http://novatv.dnevnik.hr/
https://twitter.com/novahr

#NovaTV #Provjereno #Hrvatska
Duration: 10 Minute, 25 Second
Rating: 4.82 - Excellent
Definition: HD
Published: 1 Years Ago
Author: NOVA TV

Provjereno - Domar Koji Zlostavlja Djevojčice movie Download in HD mp4, 3Gp, 720p Blu-ray, HD. Provjereno - Domar Koji Zlostavlja Djevojčice hd mobile movie video free download, mp4 Provjereno - Domar Koji Zlostavlja Djevojčice movie, 3gp Provjereno - Domar Koji Zlostavlja Djevojčice full mobile movie download

Related Video