Hvorfor DrØmmer Man? Video

  All credits go to their respective owners.
Description:
Hej Wtf'ere!
Hvad er din værste mareridt? Læg dit svar i
kommentarfeltet og tak fordi du så med :3!
---------------------------------------------------------------
FØLG MIG OGSÅ PÅ
INSTA @wtferdet
FACEBOOK http://fb.me/WTFErDet/
---------------------------------------------------------------
Hej Wtf’ere!
Drømmeland er et sted hvor alting kan lade sig gøre! Du har nok oplevet nogle drømme hvor du flyver eller trækker vejret under vandet. Der er ingen grænser. Typisk ved man ikke selv at man drømmer, før man vågner. Men hvordan fungerer det og hvorfor drømmer man?
Lade os finde ud af det sammen!

-intro-

Søvn er nødvendigt. Da det har en kæmpe stor betydning for kroppen, hvis man for eksempel har mangel på søvn kan det påvirke ens immunforsvar. Der kan også opstå koncentrationsbesvær, og det kan gå ud over ens hukommelse. Det er forskelligt hvor meget vi har brug for søvn, små børn har brug for meget søvn, men det ændrer sig når man bliver ældrere. Dog er der nogle mennesker der godt kan klare sig med 6 timers søvn, mens der er andre der har brug for 8 timer eller mere.

Kender du det når man vågner op fra en drøm, men man ikke lige kan huske hvad drømmen handlede om? Det ret simpelt. Langtidshukommelsen virker ikke mens man sover og derfor har du lettere ved at huske en drøm når du vågner op lige efter. Men så tænker du sikkert, hvad med mennesker, som ikke drømmer? Man drømmer faktisk i alle stadier af søvnen, der er bare nogle drømme man ikke kan huske. Men så er spørgsmålet bare, hvorfor drømmer man?

Dette spørgsmål har mange af jer nok hørt, faktisk så var spørgsmålet ’Hvorfor drømmer man?’ blandt de ti mest stillede på Google. Desværre har man ikke kunne finde ud af det, men forskere mener at drømme er en slags terapi for kroppen hvor man ligesom fordøjer de ting der er sket i sin hverdag. Når man drømmer er det typisk ens underbevidsthed der spiller er på spil. Det er typisk dér alle vores oplevelser i løbet af dagen kommer til udtryk. At drømme er en del af at være menneske og meget nødvendigt for, at hjernen også skal fungerer godt.

Igennem historien har man prøvet at finde ud af hvad drømme er, og hvordan man kan tyde dem. Derfor tager nogle mennesker til en drømmeterapeut for at finde ud af hvad ens drøm betyder. En drømmeterapeut kan afsløre problemer og symboler, som man oplever igennem livet, og det kan terapeuten hjælpe med.
Det er også underholdende at fortælle andre om ens drøm, på den måde kommer man tættere på hinanden og det giver også nærvær, tryghed og glæde.

HVORFOR FÅR VI MARERIDT

Vi har alle prøvet at have en uhyggelig mareridt. Der er tre slags Mareridt : Når man har angst mens man drømmer. Det kaldes for angstdrømme. Så er der mareridt og den tredje, kaldes for natteangst

Man får Angstdrømme når man opnår REM SØVN. Selvom det er en mareridt så ligger den stadig under kategorien drømme fordi det er den mildeste form for mareridt man kan have. Man føler mange følelser når man har angstdrømme og der er det primært følelsen af angst.

Mareridt er stærkere. Når man har haft en mareridt vågner man ofte op med angst og chok. Mareridt opstår, når man glider fra den dybe søvn til en mindre dyb søvn. Det er forskelligt hvad man oplever når man har mareridt. Det kan f.eks være en stor sort skygge, der følger efter en.

Den sidste type mareridt er 'natteangst'. Der kan man opleve slemme angstanfald, som får en til at vågne op. Efter anfaldet falder personen til ro og kan sove igen.

Vi har alle sammen prøvet at have mareridt og vi kan alle blive enige om de godt kan være ret skræmmende. Hvad er din værste mareridt?
Duration: 05 Minute, 24 Second
Rating: 4.87 - Excellent
Definition: HD
Published: 1 Years Ago
Author: WTF er det?

Hvorfor DrØmmer Man? movie Download in HD mp4, 3Gp, 720p Blu-ray, HD. Hvorfor DrØmmer Man? hd mobile movie video free download, mp4 Hvorfor DrØmmer Man? movie, 3gp Hvorfor DrØmmer Man? full mobile movie download

Related Video