Mitingkosovo Je Srbija 21.02.2008 Video

 
All credits go to their respective owners.
Description:
Dan kada je zbog Kosova goreo Beograd!
Pre devet godina održan je veliki miting "Kosovo je Srbija" koji će ostati upamćen po paljenju ambasada stranih zemalja, pljačkanju radnji i demoliranju Beograda.
Naime u vreme završetka mitinga "Kosovo je Srbija" grupa izgrednika zapalila je na zgradi ambasade SAD zastavu i istakla zastavu Srbije. Više stotina demonstranata se sjurilo niz Ulicu kneza Miloša, a više njih je pokušavalo da provali vrata ambasade, da bi ih policija velikim količinama suzavca posle više sati rasterala.
Pored Američke ambasade gorela je i Hrvatska, a oštećena je i ambasada BiH , kao i zgrada Mekdonaldsa na Slaviji, dok su skoro svi izlozi radnja polupani i iz njih iznošene patike, jakne i šta god su pljačkaši dohvatili. Na početku Terazija razbijeni su izlozi Benetona, Levisa, Ofisa i Bate.
Duž čitave Resavske ulice prevrnuti su kontejneri, počupane kante za smeće. Takođe, grupa od stotinak mladih izgrednika provalila je u prodavnicu Beko u Knez Mihailovoj ulici nakon čega su u manjim grupicama sa plenom krenuli ulicama prema Zelenom vencu, a policija nije intervenisala.
Veća grupa mladića skinula je sa Ambasade Turske zastavu te zemlje, spalivši je i okačivši na njeno mesto srpsku zastavu.
Duration: 09 Minute, 40 Second
Rating: 3.64 - Good
Definition: HD
Published: 9 Month Ago
Author: RUDAR 7

Mitingkosovo Je Srbija 21.02.2008 movie Download in HD mp4, 3Gp, 720p Blu-ray, HD. Mitingkosovo Je Srbija 21.02.2008 hd mobile movie video free download, mp4 Mitingkosovo Je Srbija 21.02.2008 movie, 3gp Mitingkosovo Je Srbija 21.02.2008 full mobile movie download

Related Video